onsdag 13 juli 2011

Dag 25 Santa Monica beach

Efter en lång frukost ställde vi Gunnel GPS på Santa Monica beach. Tur som tokiga med parkering nära beachen. Vi lade oss en bit ifrån piren för att sola och bada en stund. Här i LA är det mycket svalare än vi haft på hela resan. Som en vanlig sommar i Sverige! Det blåste och var helt perfekt solväder. Inte så sugna på att bada men eftersom vi bara måste bada i de tre haven utmed USA's kust så var det bara att göra det. J och P gick i först och hävdade att det var lika kallt som ett bad i Sverige. Med det var det inte det var mycket kallare. Det var iskallt, men vågorna var enorma med underströmmar. Det tog inte lång tid för Å och M att bli blöta, det var bara att ställa sig en lite bit ut så fixade havet resten! Med avdomnade ben kan vi i alla fall skryta med att vi badat i Atlanten, Mexikanska golfen och Stilla havet under samma resa!!

Hungern gjorde att vi drog oss mot Santa Monica piren. Oh vilken tur för vi kände att vi bränt oss lite här och där. Vi åt burgare på Rusty´s Surf Ranch på piren. Vi tog en promenad på piren tillsammans ed tusentals turister. Det var som om vi var på marknad. Vi fick se slutet på route 66.


Vi fortsatte  att gå mot Venice beach men efter en bit lagom trötta och solbrända vände vi och tog bilen till beachen. Vi såg en snutt av Venice beach från bilen, vi orkade helt enkel inte mer.

Vi styrde istället till Whole Foods och köpte grönsaker och åkte hem och gjorde kycklingsallad med doggybagen från igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar