söndag 10 juli 2011

Dag 23 Universal Studios

Efter en himmelsk frukost med skinka, ost och grönsaker åkte vi till Universal studios, där vi träffade P´s bror som hade två av sina barn (T och E). Inträdet gick på 77 dollar, ca 500 kr och parkering 20 dollar. För 15 dollar fick man parkera längre bort.
Eftersom vi var tidiga och hade en erfaren besökare i gänget (F) gick vi direkt för att åka Mumien. Allt gick mycket fort så M hann aldrig tveka utan hängde bara med. Det var mörkt och den var hemsk. En upplevelse utöver det vanliga, men det var bara början.
Alla shower vi sen gick på gjorde på ett eller annat sätt oss blöta. Vi var t ex på Simpson för att se en 3D film och där spotta Maggie på oss. På Shrek 3D filmen fick vi åsnans snor på oss osv. I The house of horror blev vi rejält skrämda allihop. Vi gick i huset och det var skådespelare som jagade, hotade och skrek på oss. Det var så bra och välgjort. Vi skrattade och nästan grät av skräck (M).


Vi åkte också på en 45 minuters rundtur där vi fick se kulisser som de använder när det gör film. Där blev det fler överraskningsmoment, vi åkte in i en tunnel och helt plötsligt var det King Kong i 3D. I en annan tunnel fick vi vara med om ett vulkanutbrott i en tunnelbana! Det är så svår att beskriva det måste upplevas. Efter nio timmar var vi helt färdiga men så nöjda. Alla shower vi varit på har varit välplanerade och innehållit en massa överraskningsmoment som man inte kan förutse. Man får verkligen valuta för pengarna!

Så här snygg är man också lite nu och då!

Och så här!Det fick bli Mexicansk mat till middag, och som vanligt var maten excellent!

1 kommentar:

  1. Haha vilken rolig läsning! Universal Studios verkar ju grymt och ni verkar ju inte banga för nåt!

    SvaraRadera