söndag 3 juli 2011

Dag 18 Sedona, Prescott och oanade höjder

Med mycket lite frukost i magen, men kaffe som smakade hade vi i alla fall. Vi köpte Nescafe igår så den fick följa med till frukost och förstärka hotellkaffet.


Idag var målet att ta oss nära Vegas, så att resan i morgon inte blir så lång.Vi har redan bokat hotell i Vegas och det är första gången vi bokat i förväg (förutom Miami och Key West).

Vi skulle förbi Sedona som M som Å önskat och J och P valde en att inte åka motorvägen. Det är vi så glada för (inte M då), det var serpentinvägar och vi var uppe på 2100 meter.

Vi åkte igenom Sedona som är ett mysigt ställe, när vi kom till Prescott valde vi att stanna och luncha! Tur att Å och P släpade med sig den supertjocka USA guideboken, för i den kunde vi läsa att på Whisky Row i Prescott ligger det en saloon från förr, med svängdörrar och inredning kvar. Där åt vi lunch och det var ett coolt ställe med cowboys utanför! J och P åt den godaste hamburgaren någonsin (har blivit någar sådana här, godaste pizzan, salladen osv). Sen hittade vi en riktig cowboyaffär och där köpte Å och M varsin cowboyhatt. Nu har vi två hattar så vi får se ur vi tar hem dem! Det får bli ett senare problem.In i bilen igen med nya landskap. Nu börjar i alla fall M och Å tröttna på naturlandskap. Vi är redo att vara i storstan nu med shopping. Börjar bli trött på bilåkning nu också men det är inte mycket kvar nu! Vi hamnade i ett riktigt regnväder också men det var snabbt över. Vi tog in på Comfort Inn för idag hade Å krav på HBO. (kabeltv som sänder True Blood avsnitt 2 idag). Två maskiner tvätt hann vi med, så nu klarar vi oss hem! I morgon blir det Hooverdammen och Vegas!! Det ser vi fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar