onsdag 6 juli 2011

Dag 19 Vegas here we come and fourth of july!

En av de sista dagarna i bil! Nu var målet Las Vegas med ett stopp på vägen så Ingenjören P skulle få se och uppleva Hoover dammen! En enorm damm och ett turistmål upptäckte vi! Det regnade när vi var ute och promenerade. Ovanligt för oss med regn, vi har klarat oss undan regn ganska bra. Ännu mer ovanligt var att det regnade nerifrån och upp ur dammen. En märklig känsla.
Eftersom vi redan bokat hotellrum i Vegas var det bara att checka- in. Inget best available price den här gången! Vi bor på MGM Grand som har 5060 rum! Lejon, casino och en massa restauranger. Det tar ett tag att ta sig till olika ställen! Det är stort och galet! In-checkade och väskorna till rummet var vi bara tvungna ett gå ut på The Strip och spana.


Å och M hade dagen till ära linnen med den amerikanska flaggan på oss. Det var så mycket folk ute och vi träffade Mickael Jackson, superman, svampbob fyrkant och en massa andra som man fick fota sig med för en dollar eller två! Blir förmodligen fler figurer i LA. Vi strosade runt och hamnade på hotell Cosmopolitan där vi stannade för en drink. Finns ju bara en drink att ta där! En cosmo fick det bli för damerna och herrarna en öl! Var dock ingen riktig cosmo men den var god!


Drog oss tillbaka på rummet ett tag för att vid nio beskåda fyrverkerierna. Vi väntade och väntade och det verkade som hela Vegas var ute. Vi hann med att beskåda den berömda fontänen vid Bellagio hotellet. Den "dansar" till musiken och var häftigt!Men inget fyrverkeri vid tio gav vi upp och gick tillbaka till hotellet. Det blev Mc Donalds på hotellet och det tog oss nästan en timme att få mat. En superlång kö och sen fick man stå på sidan läge för att få sin mat. De är inte snabba här i USA, det mesta tar lång tid, men särskilt när man beställer mat. Den tänkta tävlingen vi skulle ha vid spelautomaterna fick vi skjuta upp till morgondagen. Vi orkade helt enkelt inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar