onsdag 6 juli 2011

Dag 20 Sol, bad och tävlingdags med fria drinkar!

Frukost på Starbucks, som det finns tre av på hotellet. Känns som vi är på ett megastort kryssningsfartyg. sol och bad på det gigantiska (såklart) poolmrådet stod på schemat. Vi unnar oss lite lyx nu så det blev en strawberry daiquiri vid poolen. Dyrt men gott! Vi stog ut några timmar.

Lite hotellslapp och sen ut på Strippen igen. Vi hamnade på grannhotellet New York New York där vi hade vätskepaus. Herrarna tog öl och damerna en Cosmo. Det var i alla fall det vi beställde,men det var inte det vi fick! Igen fick vi nåt med massor av sprit,clubsoda och röd färg. Lite mått påverkade bestämde vi oss för att ta en pizza på New york. Till maten köpte vi öl i baren som vi tog till pizzerian. Det verkar som om man kan göra lite som man vill här på hotellen. Du kan köpa mat på ett ställe och sätta dig i baren och äta utan att köpa något i baren. Las Vegas är det enda stället i USA där man får gå ute och dricka alkohol.Tillbaka till MGM där vi tog en drink i West wing baren. Sen var det dags för tävling. Vi skulle spela för 20 dollar var och se vem som kunde hålla på längst. Där satt vi som värsta spelhajar och såg proffsiga ut.


 Det visade sig att om man spelar så har man fria drinkar. Efter första drinken tog det väldigt länge innan vi kunde beställa mer. Men då dricksade J och P och vips fanns de där hela tiden. Det var inte särskilt starka drinkar men vi hann få i oss en del! Det tog oss (M och Å) tre timmar att spela upp 20 dollar. Å kanske hade varit kvar där än om hon inte hade avbrutit sitt spel. Å vann 130!! dollar och då ville hon inte spela mer. Klok som en bok den där Å. Det gjorde att M vann för hon spelade längst. Men Å var bäst och J var sämst! Han tycker dock att vi spelade fegt men så fel han har. Vilka var bäst då, jo damerna som spelade klokt och längst och det var vad tävlingen gick ut på. Idag slog pensionärerna(vi) rekord, de var uppe längre än till tio! Vi rumlade i säng efter en mycket bra dag och en toppen kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar