söndag 10 juli 2011

Dag 22 LA here we come!
 Checka ut från vårt megastora hotel, med sikte på Peggy Sue´s diner. En kvarleva från 50-talet. Där tänkte vi inta frukost, men enligt Gunnel vår GPS låg det nära LA. Så en lite frukost på ett MC och påfyllning av bensin fick det bli i en håla. Förövrigt den dyraste bensinen på hela resan.

På Peggy Sue´s blev det i stället lunch. Till M´s förtvivlan blev det inte pannkaka, de slutade servera det kl 11 och vi var där tolv!! Omelett för alla blev det i alla fall.Mätta och belåtna drog vi mot den stora staden LA. Vilken trafik det var, helt galet kör de. Åter igen är det tur att vi har Gunnel som visar oss vägen. Utan GPS hade vi varit stekta och förmodligen snurrat runt än för att leta efter vår lägenhet. Nu gick det ju bra!


Lägenheten är superfin och mysig, med pool på taket. Vi  bor i East Hollywood och vi ser Hollywoodskylten från vår balkong. (Å och P ser den från sitt sovrum). Vi har nära till Sunset blvd bl a. Bra läge med andra ord.

När vi installerat oss så bestämde vi oss för att åka till P´s bror F som är här i LA med sin familj. Vi hade inte fått tag i dem men vi chansade på att de skulle vara hemma. Det började ju bli kväll!! Det var ca 4,5 mil till deras hus och det tog ca 1,5 timmar! Det var lite kö här och där. Det var många i den här 10 miljoners staden som var ute och åkte! Tror ni de var hemma! Såklart inte och i efterhand fick vi veta att vi missat dem med fem minuter. Bara att åka tillbaka hem.


Vi åkte till ett matställe som heter Whole foods för att handla hem mat och frukost. Det är en affär som bara har ekologisk och organisk mat. Å gick i spinn och såg ut som om hon hamnat i himlen. Det blev dyrt men det var värt varenda dollar. Vi gjorde en fetasallad och sen var det godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar