fredag 1 juli 2011

Dag 15 För det är mil efter mil...

 eller miles, många miles. I dag har vi lagt mer än 60 mil bakom oss.Vi startade tidigt från San Antonio men vi kom inte långt innan vi kunde konstatera att bilen blivit invaderad av myror och fick stanna vid en bensinmack och dammsuga hela bilen. Det hade vi behövt göra ett tag men inte kommit oss för, men när vi blev tvingade så...:)


Vid 11-tiden stannade vi vid en vingård (i Texas!) och provade några goda unga viner. Och även här träffade vi supertrevliga människor som självklart också hade svenska ättlingar. Han var en fjärdedels svensk och hon var lite mer än halv (be mig inte förklara!). En vinprovning av fem viner för 4 inkl 2 flaskor vin kostade 85 dollar, och då hade vi fått var sitt helt glas också om vi velat. Det kändes dock liiite tidigt på dagen.
Och det här är verkligen en dag i bilen så lunchen intogs på Sonic, i bilen!Två glada "kopojkar"?
Fråga inte!
Sen var det fler mil av cowboyland och det ger verkligen lite perspektiv på hur det egentligen var för de riktiga kopojkarna.

Resans värmerekord är numera 105 F eller dryga 40 grader C.

Tur att bilen har bra AC och vi har bilen full med vatten. Här ute ser man till att ha full tank och gott om vatten!
Och om GPS får spel av all värme stoppar man bara stackaren i kylväskan en stund!Vi stannade för natten i Roswell, som är mest kända för sina utomjordingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar