onsdag 6 juli 2011

Dag 21 Sol, shopping och helikoptertur

Vi började dagen med att fixa fram hyresavtalet till lägenheten i LA och köpa frukost (ost och skinkmacka med ett helt hg skinka på). Tänk att frukost är det som varit det största problemet här i the US (och då har man verkligen små problem)! Hur som så faxade vi avtalet (och hur länge sedan var det man faxade sist...?) och sedan var det ännu några stekheta timmar vid polen. Tur att den faktiskt svalkar. Efter en Donken lunch (det BLEV rätt många drinkar i går) gjorde P och Å sig redo för en helikopter tur över Grand Canyon och M och J gav sig ut för att jaga show biljetter och shoppa på Hollywood.


Helikopterturen var fantastisk, underbar, spännnade och en hel massa adjektiv till.

M och J facinerades av inomhus utomhus på Hollywood (och ja det är PÅ eftersom det är ett hotell/casino/shoppingcenter).

Återförenade igen kunde vi konstatera att vi alla fyra var nöjda med eftermiddagen, att M och J inte fått tag i showbiljetter och att det var lika bra det för vi var rätt slut allihop. Så för att göra den här känslan av lyxig finlandsfärja komplett så åt vi buffé och sedan dog vi på hotellrummen...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar