fredag 17 juni 2011

Miami at last!

Efter rätt många timmars resa:) är vi nu äntligen i Miami. Hotellet är alldeles utmärkt  det är varmt soligt och fuktigt. Flygningen gick toppen och vi åker gärna med Air Berlin igen. En sak lärde vi oss dock och det är att vid mellanlandningen i Berlin ska man inte ha allt för bråttom att gå in till gaten för där var det verkligen supertråkigt att sitta och glo. Ingenstans att fika och riktigt trist omgivning (ni kan säkert gissa vilka av fotona som kommer därifrån).
Att hämta ut bilen gick också väldigt smidigt även om återförsäljaren på plats försökte få oss att köpa extra försäkring och påstod att vi hyrt en annan sorts bil än vad vi själva trodde. Men när vi hämtade ut bilen var det precis vad vi bokat. För att hitta har vi tagit med oss vår egen GPS uppdaterad med USA karta och det är verkligen en välsignelse med GPS. Kartan kostade 1300 kr men är som sagt väl investerade pengar, åk inte hit utan en är vårt råd redan nu!
Nu ska jag sluta tjattra. Njut av bilderna från resedag 1 :)

4 kommentarer:

 1. Jag gillade verkligen Key West. Det finns några riktigt bra och roliga deckare att läsa som utspelar sig där; The Naked Detective av Laurence Shames och vilken som helst av Tom Corcoran.

  Sedan är ju Carl Hiaasen också en mycket rolig Floridabeskrivare och Big Trouble av Dave Barry som utspelar sig i Miami fick iallafall mig att skratta högt när jag läste den.

  Om du nu råkar slinka in på en bokhandel och behöver en bok...

  SvaraRadera
 2. Jag tänker definitvt slinka in i en bokhandel:) Tack söta!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det måste var att nu äntligen vara där njuuuuuuuuuuuut kram Heléne

  SvaraRadera