onsdag 22 juni 2011

Dag 6 Strandhäng och mer bil förstås

Byggjobbarna vi delade motell med drog betydligt tidigare än vi. Vi startade dagen med att shoppa frukost på det dygnetrunt öppna Walmart som låg runt hörnet.


Vi stannade för en fika i en liten fiskeby, Apalchicola, och spanade in fiskebåtarna.
Sedan styrde vi mot Panama beach för några timmar i solen på de vitaste stränder ni kan tänka er. Och ja bara ett par timmar för det är vad man klarar med den vita sanden, blåsten och gassande solen. Det var röd flagg så vi fick hålla badandet till strandkanten.

I Panama City var vi svenskar uppenbarligen exotiska djur för alla som pratade med oss blev oerhört förvånade över var vi kom från (och hur långt vi skulle åka, men det gäller alla amerikaner vi pratat med:) Panama beach är definitivt värt ett besök om ni befinner er i närheten...

Både till och från Panama City åkte vi highway 30A istället för den snabbare motorvägen och det var det verkligen värt. Vi har fått se fantastiska vyer över hav.

Dagen avslutar vi på hotell i Pensacola med kvällsmat på Dennys, som absolut är ett toppenalternativ till de andra snabbmatsställena. Nu drar ett rejält oväder förbi utanför fönstret och strax är det godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar