onsdag 29 juni 2011

Dag 13 The Alamo

Till frukost fick vi sällskap av en pastor och hans fru. De hade bott en massa år i Norge och älskade Sverige! Så vi pratade både svenska och engelska om vartannat. Det blev en lång och trevlig frukost. Apropå frukost så har vi tröttnat rejält på blaskigt kaffe, rostat bröd, creamcheese och marmelad. Inte en grönsak så långt ögat når. De äter nån korvstuvning som de häller över en bagel. Det är fest om vi får ägg.

Vi solade och badade i några timmar i det pyttelilla poolområdet.


Det blev en sen lunch på en TexMex restaurang. Helt galen inredning. När vi går ut och äter eller dricker här i USA har vi märkt att om man dricker ex cola eller iste så har du fri påfyllning.
Sen gick vi ner till Imax (biosalong med gigantisk bioduk) för att se filmen om slaget i Alamo. Pastorn rekommenderade oss att se filmen först och sen besöka The Alamo. Det var ett bra tips, förresten så hade vi nog inte ens gått på filmen om inte pastorn sagt något. Efter The Alamo var vi tvungna att gå hem och pusta. Värmen tar musten ur oss.


 När solen gått ner gick vi till en irländsk pub vi spanat in tidigare. Där var det levande musik med en härlig stämning. På borden stod det hinkar med Janne Långben jordnötter och skalen kastade man på golvet!! Sen var pensionärerna sugna på att gå tillbaka till hotellet och sova.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar