onsdag 29 juni 2011

Dag 12 Austin och San Antonio med mögelrum!

In i bilen igen! Första stoppet Austin. I vanlig ordning ska vi leta upp ett ställe som J sett ut! Idag var det en musikklubb och så klart hittade J dit. Vad gjorde J utan google maps? Vi tog en kort promenad med vätskeintag och Å var tvungen att äta. Det blev Crepes som Å köpte i en husvagn.

I
 I dag och tre nätter framåt bor vi på HolidayInn Express. Som visade sig ligga väldigt centralt och till en kostnad av ca 100 dollar/natten.
Hotellet är ett gammalt fängelse med stora rum som luktar mögel!!


Vi gick en sväng på River walken och stannade och damerna tog en drink,  herrarna en öl och tapas.


Vi slank in på The Mall för att få lite svalka! Det är så varmt och man svettas hela tiden! Vi klagar inte vi bara konstaterar. J har dock fått "svamphjärna", hans perfekta lokalsinne har fått sig en törn!


Efter en vila på hotellet gick vi ner till Riverwalken för att få i oss en riktig Texas steak.Vi gick in på Texas Land & Cattle. Där åt vi alla en himmelsk måltid, kött som smälte i munnen, potatis och grönsaker. Å avslutade med en magisk chokladtårtbit. 93 dollar för allt inkl öl, hemma skulle det kosta minst det dubbla! Mätta och belåtna gick vi hem och sov!

1 kommentar:

  1. Haha snacka om att J fick onda ögat av M när han roffat åt sig hennes drink!

    SvaraRadera