fredag 24 juni 2011

Dag 9, Museum och Bo kasper

Idag hade vi mycket på schemat. Vi började på World War II museum. Kul och se det ur amerikanarnas perspektiv! Sen var det tänkt att vi skulle fortsätta på Art museum men det var stängt. På PJ coffee fyllde vi på med lite fika.

Ner i franska kvarteren igen för att återskapa en Bo Kasper bild. Vi hittade samma ställe och fotade oss där. Styrde sen stegen till "Wicked Orleans" shopen där Bo Kasper köpte hattar! Det gjorde vi också såklart! Vi tog en snabb runda genom den franska marknaden.

Precis som marknaden hemma och hur kul är det! Törstiga och ville sitta så vi gick till Cresent City Brewhouse där J hade en öl kvar att smaka.Å höll på att bli en diva så hon åt lite också!

Varmt idag igen så det var skönt att åka färjan som tog oss över Missisippi och tillbaka igen.När vi gick förbi Casinot var vi tvungna att gå in och titta.


Utanför hittade M och Å en Pinkberry, frozen yougurt med massa bär  och godis på. Supergott, det var inte sist gången! Trötta och hungriga bestämde vi oss för att äta på pizzerian vid hotellet. Ett bra beslut, den godaste pizzan vi ätit!! Mätta och belåtna blev det bloggskrivande och slapp på hotellet resten av kvällen. Nästa gång vi hörs är vi kanske i Baton Rouge!

2 kommentarer:

  1. Hallå resenärer! Jäklarns vilken resa ni gör, så himla kul att få se bilder och läsa här om allt vad ni upplever! Vi är många som ser framemot era uppdateringar! Fortsätt njuta!

    Som fika i bilen kan jag tipsa om Oreo cakesters. Det är mumsigt, speciellt den med choklad som fyllning!

    Kör försiktigt!

    SvaraRadera
  2. Annica: Ja det är verkligen en helt galen resa. Oreosarna (!) låter som perfekt bilfika. Kram Å

    SvaraRadera