söndag 19 juni 2011

Dag 3 Key West

Den här dagen kan vi börja med ett tips! Om ni inte äter frukost på hotellet. Åk inte för länge innan ni äter på vägen ut till Key West för det är inte direkt många ställen att äta på på vägen ut! För oss blev det nästan lunch och om man då har Divas i baksätet kan det bli jobbigt:)


Än en gång kan vi konstatera att GPSn är oumbärlig. Vi körde raka vägen till vårt B&B, Authors bed and breakfast. Ett personligt underbart litet ställe med gångavstånd till det man vill se i Key West. Även om det kändes lite långt för oss eftersom det enligt Floridaborna är den varmaste sommaren på 21 år. Vi gick och vi svettades så P och J var tvungna att ta en vätskepaus med 10% öl.

Vi hälsade på hos Hemingway, vi drack öl och åt Key lime paj på Hemmingways favorithak Sloppy Joes och vi såg den mest fantastiska solnedgång ni kan tänka er.
Johan undrar var den Svenska flaggan är

4 kommentarer:

 1. Det är klart att dricker man 10% öl så är det väl inte helt självklart att hitta en svensk flagga...eller nån flagga alls.:-) Phu! Till och med jag blir ju törstig av värmen ni snackar om.:-P

  Bjarne

  SvaraRadera
 2. När jag var i Key West vandrade jag ensam runt i stan och skyarna öppnade sig i ett riktigt ösregn. Men det var varmt så jag torkade snabbt.

  Sloppy Joes kikade jag bara in på, eftersom jag var ensam. Men även Ulf Lundell hängde ju där ett tag och det finns minnen från det där inne. Hans 'Hjärtats ljus' utspelar sig, åtminstone till del, i Key West.

  Det är så roligt att få följa er resa. Den är lite av min drömresa.

  SvaraRadera
 3. Bjarne Vi tänkte på dig flera gånger i Key West! Här skulle du trivas! Gallerier, mysiga pubar och massa annat!

  SvaraRadera
 4. Katarina: Det ÄR verkligen en drömresa:) /Å

  SvaraRadera