onsdag 22 juni 2011

Dag 5 Tampa och Perry

Vi startade dagen med hotellets frukost, ja alla utom M som klantat sig och spärrat sitt konto på Ica-banken. men genom snäll syster via fb och skype fixade det till sig. Tack för dagens teknologi!!

Vårt första stopp den här dagen var Tampa där vi hälsade på familjen Holmroos från Rönnby! Vi satt vid deras pool en stund och sen gick vi till piren och tog en glass! In i bilen igen och vi visste inte riktigt var vi skulle landa för kvällens övernattning.


När vi kom till Perry kände vi att det var dags att stanna. Mat intog vi på KFC men ingen av oss tyckte det var särskilt bra! Kommer nog inte äta där igen. Intill låg en WalMart som vi strosade runt i för att proviantera. Å och M kommer att spendera några timmar där när vi har bättre tid! Finns mycket godsaker där, både mat och smink, ja allt man behöver.

Och vad hittar P där inne om inte en kylväska på el, precis en sån vi behöver: Den kostade ca 400. Så nu har vi tre!! kylväskor i olika storlekar.

Nu var det dags att leta någonstans att bo.Vi gick in på två olika hotell men de var för dyra tyckte vi. Så det blev redan att pröva ett klassiskt amerikanskt lågbudget motell. Det kostade 355 kr natten och M och J drog det kortaste strået. Det rummet luktade unket och kiss men vi vande oss snart!

 Mitt över vägen hade vi en picuptruck bar. Men av omgivningen hörde vi inget för AC:n lät massor! Men det var helt ok att bo så här. Det kommer vi nog att göra fler gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar